4 awesome video games die je gratis kunt spelen

Soms wil je een complete game-ervaring zonder er iets voor te hoeven betalen. Zoek niet langer, want ik heb hier vier video games (vijf als je oplet) die je compleet gratis kunt spelen en nooit een cent voor hoeft neer te leggen!

1.  Neverwinter

Als je Dungeons & Dragons speelt, mis je soms het echte vechten, of het resultaat zien van je ontploffingen. Niet getreurd, want hiervoor is Neverwinter. Van de makers van D&D en het gebruikt ook hetzelfde klassensysteem als de 4e editie van dat spel. Red de wereld van het kwaad of besteed je tijd aan shoppen en goblins jagen: de keuze is aan jou. Compleet gratis te spelen op PS4, Xbox One en PC.

Squirrel Girl is gonna kick yo ass2. Marvel Heroes Omega / DC Universe Online

Als ik vraag wie je favoriete superheld is, is de kans zo’n 99% dat je iemand van Marvel of DC Comics noemt. En hoe mooi is het nu dat je zelf als jouw favoriet in een open wereld kan spelen. Allebei de games gebruiken een MMO (Massive Multiplayer Online) format, dus je kunt allerlei superhelden tegenkomen op je avonturen. Dus als je favoriet nou Green Lantern, Juggernaut, Wonder Woman of Moon Knight of compleet iemand anders is; in deze games kun je jouw heldenfantasieĆ«n uit laten komen. Beide games zijn beschikbaar voor PS4, Xbox One en PC (DCUO is ook speelbaar op PS3).

 

Via Giphy

3. League of Legends

Het is in een paar jaar de grootste eSport ter wereld geworden en heeft de grootste prijzenpotten om dit te bewijzen: League of Legends. Met constant nieuwe game modes en champions is er altijd wel iets nieuws te doen. De main game is een MOBA (Massive Online Battle Arena) waarin je in teams van vijf de basis van het andere team als eerste kapot probeert te krijgen. Kleine waarschuwing: De spelers zelf variƫren van gezellig tot extreem toxic. Gratis te spelen op PC.

 

Via Giphy

4. Trove

Deze prachtige titel is het beste te omschrijven als een combinatie tussen Minecraft en The Elder Scrolls. Je kunt prachtige werelden gaan ontdekken en in dungeons schatten gaan zoeken, maar je kunt ook in alle rust met een makkelijk te leren blokkensysteem alles bouwen wat je wilt. In een charmante voxelstijl kom je de mooiste bouwwerken, de koddigste vijanden en de diepste grotten tegen. Trove is gratis te spelen op PS4, Xbox One en PC/Mac.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten