Review: Orcs Must Die: Unchained

©Orcs Must Die

Unchained is het nieuwste deel in de Orcs Must Die serie en is nu uitgebracht voor PS4. Is deze free to play game de moeite waard? Kort gezegd: ja!

Unchained begint met een duidelijke tutorial voor spelers die het spel nog niet kennen (maar is over te slaan voor ervaren spelers). Het wordt snel duidelijk: Dit is een tower defense game met een hoop actie. Normaal bij dit genre zet je wat vallen neer, start je de ronde, lopen de vijanden langs je vallen en vervolgens kun je nieuwe neerzetten. Niet hier, want niet alleen bouw je de vallen, ook sta je er middenin en wordt het een combinatie hack & slash en defense strategy.De karakters zijn charmant en nemen zichzelf niet te serieus. Je krijgt er in het begin drie cadeau en extra helden kun je kopen met in-game currency. Je hoeft dus geen euro neer te leggen om de complete game te spelen, maar je kunt altijd extra skins of items kopen voor een voordeel. (Tip: Playstation Plus leden krijgen een gratis bundel, check de store!)

Wat opvalt is dat er naast de standaard modus ook een online multiplayer is toegevoegd. Hierin speel je 3 tegen 3, dezelfde map en het team dat het het langste volhoudt wint. Helaas lijken de online modi nog wat problemen te hebben, dus hopelijk wordt dit snel opgelost.

Overall is het een kleurrijke, charmante game vol humor. Het biedt een leuke combinatie van puzzels en actie die niet snel verveelt, plus de gameplay speelt erg lekker. Een minpuntje is nog de online opties, maar dat wordt hopelijk snel opgelost.

Score: 8,5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten