Nederlands Team Liquid wint 1e prijs DotA 2 op The International

Een trots moment in de Nederlandse e-sport historie: Team Liquid, opgericht door Victor Goossens, heeft de massive prijzenpot van 10,8 miljoen dollar mee naar huis mogen nemen met hun eerste prijs op e-sports toernooi The International. Zij bewezen de beste van de besten te zijn in DotA 2, de populaire MOBA.

Hoewel het team in Nederland gebaseerd is, zijn (zoals vaak bij sportteams) de meeste spelers buitenlands.

Tijdens het toernooi is de AI van Elon Musk getest, waar wij eerder over rapporteerden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten