Mass Effect serie is dood

http://download.gamezone.com/uploads/image/data/1155838/article_post_width_sad-shepard.jpg
©Gamezone

De populaire sci-fi shooter serie Mass Effect lijkt officieel het leven gelaten te hebben. EA en Bioware hebben aangekondigd dat huidige game ME: Andromeda geen single player DLC zal krijgen, en er zijn geen vervolggames in ontwikkeling.

In zijn heyday was Mass Effect één van de populairste series verkrijgbaar en was er zelfs een film in ontwikkeling over Commander Shepard. Deel 3 had een erg controversieel einde en veel mensen wijzen dat aan als het punt waar de serie downhill ging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten