Star Wars Expo komt naar Utrecht

http://a.dilcdn.com/bl/wp-content/uploads/sites/6/2015/09/starwars_identities-1440x480-961496775178.jpg
©starwars.com

Harry Potter heeft zijn spullen nog niet opgeruimd en de volgende filmreeks staat al te popelen om alles te showen. Vanaf 30 september kan je in Utrecht naar Star Wars Identities The Exhibition. A galaxy far far away komt ineens heel dichtbij.

De verhalen van Luke en Anakin Skywalker staan hier centraal en er worden 200 kostuums, props, modellen en kunstwerken van de eerste zes films en de serie Star Wars: The Clone Wars getoond.

De tentoonstelling is bezig met een zes jaar durende wereldtour waarin er twaalf steden worden bezocht. Star Wars Identities is nog tot 3 september in Londen te zien, daarna van 30 september 2017 tot en met 11 maart 2018 in CineMec, Utrecht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten