Nerd13 voorspelt de winnaars van de Emmy’s 2017

Je hebt de zin vast al een miljoen keer gehoord: “We are experiencing a golden age in television.” En dat is ook zeker waar als je kijkt naar het huidige aanbod. Streaming services doen het beter dan ooit. Network televisie heeft eindelijk weer wat goeie shows te pakken. Cable television biedt een uitgebreid en diep aanbod. Maar helaas; er kan er maar één de beste zijn. Elk jaar worden de Emmy’s uitgereikt als de hoogste prijs in televisie. Wij voorspellen onze winnaars voordat aanstaande zondag Stephen Colbert de awards uitdeelt.

De grote winnaars:

Veep (Outstanding Comedy Series, Outstanding Lead Actress in a Comedy Series)
Veep is onmiskenbaar aan alle kanten fantastisch en is een gouden cruiseschip dat getrokken wordt door Julia Louis-Dreyfus.
This Is Us (Outstanding Drama Series, Outstanding Lead Actor in a Drama Series, Outstanding Supporting Actor in a Drama Series)
In mijn review gaf ik al aan dat Sterling K Brown schittert in zijn rol en ik denk ook dat hij op Emmy night met het goud ervandoor zal gaan. Ron Cephas Jones heeft geduchte tegenstanders maar hij zal waarschijnlijk winnen.
Saturday Night Live (Outstanding Variety Series, Outstanding Supporting Actor in a Comedy Series, Outstanding Supporting Actress in a Comedy Series)
Afgelopen weekend hebben Melissa McCarthy en Dave Chapelle allebei een Emmy gewonnen voor hun hosting van SNL. En terecht, in dit seizoen erg gefocust op Trump lijken alle motoren op volle vaart te gaan. Alec Baldwin zal waarschijnlijk (maar onterecht) winnen voor zijn Trump en Kate McKinnon voor haar vele karakters. Shoutout naar Vanessa Bayer, die jarenlang de serie op de achtergrond heeft gedragen en voor het eerst genomineerd is en ik hoop dan ook van harte dat zij wint!
Big Little Lies (Outstanding Limited Series, Outstanding Lead Actress in a Limited Series, Outstanding Supporting Actress in a Limited Series)
Ik kan niet genoeg goeie dingen zeggen over deze serie. Wat hier bereikt wordt in slechts 7 afleveringen is een masterclass in televisie maken met een filmische sfeer. Nicole Kidman en Laura Dern nemen het helaas op tegen hun medespelers in dezelfde categorie maar zij zullen met de prijs naar huis gaan.

De overige Emmy’s zullen gaan naar The Amazing Race voor Outstanding Reality-Competition Program, The Late Show With Stephen Colbert voor Outstanding Variety Talk Series en Jeffrey Tambor in Transparent voor Outstanding Lead Actor in a Comedy Series. Ik heb The Crown (nog) niet gezien, maar als ik zo inschat wat de Academy wil zien, dan gaat Claire Foy winnen voor Outstanding Lead Actress in a Drama Series. Thandie Newton gaat winnen voor haar rol in Westworld in de categorie Outstanding Supporting Actress in a Drama Series.

De overige categorieën laten we met rust, maar hier kunnen we uren over praten. Stuur ons gerust een berichtje via de mail of via Facebook en dan doen we precies dat.

2 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten