Een nachtje in het Efteling Hotel

Heel veel mensen dromen er van om een nachtje in het Efteling Hotel te slapen en dan het liefst in zo’n dure themasuite. Voor een Nerd13 gezin kwam deze droom uit en sliepen een nachtje in de Pardoes Suite. Niet geheel onbewust uitgekozen, aangezien de jongste telg nogal idolaat van deze tovernar is. Hij en zijn Pardoesknuffel zijn onafscheidelijk, dus lang werd er niet over nagedacht.

Het hele hotel ademt natuurlijk Efteling en zelfs de vloerbedekking en de lift werden bewonderd door de kleine man. Op de zesde verdieping vind je de Pardoes Suite. Zodra je de deur opent, word je verwelkomt door muziek en een glinsterende open haard. Je zou denken dat kinderen hier helemaal happy worden, maar deze driejarige was nogal overwhelmed en het duurde even voordat hij ontdooid was. Ook sprookjes die door een luidspreker de kamer in worden geroepen, bleken voer voor nachtmerries. Het niet kunnen plaatsen waar deze stemmen vandaan kwamen, zorgde er al gauw voor dat meneer richting uitgang liep. Een verstopte nepmuis kon dan wel weer gewaardeerd worden.

De kamer is ongeveer net zo groot als een klein appartement, compleet met een woongedeelte, twee slaapkamers en een badkamer. Jammer genoeg is die laatste niet zo speciaal; gewoon een witte badkamer. De rest van de kamer is uiteraard in de kleuren van Pardoes en Symbolica, voorzien van portretten van hem en Pardijn, een twinkelende sterrenhemel en een paar leuke interactieve vitrines. Het behang en de stickers op de ramen laten los, maar dat mag de pret niet drukken. Hoewel er genoeg bedden staan, kan je ook makkelijk met z’n drieën in het grote bed slapen. Dikke plus als je aan co-sleeping doet en normaal gesproken op het randje van het bed moet slapen, omdat je kind alle ruimte neemt om lekker te slapen.

Naast deze themasuite zijn er nog negentien andere die je allemaal (als je heel rijk bent) moet proberen. Want een nachtje kost een paar honderd euro, maar daar krijg je wel in het begin een doodsbang kind en daarna een hele leuke ervaring voor terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten