Lineup Wie Is De Mol seizoen 18 bekendgemaakt

Het beste programma van Nederland (en je zult me nooit overtuigen dat het iets anders is) komt traditiegetrouw in de eerste week van januari terug. Deze week zijn de nieuwe kandidaten voor 2018 bekend gemaakt. Eerder hadden enkele social media detectives al uitgevogeld dat modeontwerpster en presentatrice Olcay Gulsen meedeed, alsook presentator Jan Versteegh. Deze zijn nu ook door de AVROTROS bevestigd. Ook doen dit seizoen comedian Emilio Guzman, journaliste Simone Weimans, muzikant Ruben Hein, presentator Ron Boszhard, Fokke & Sukke co-creator Jean-Marc van Tol en actrice Loes Haverkort mee. Check de complete lineup hier.

Wederom een interessante groep, met een opvallend klein aantal acteurs. Eerdere jaren is dit anders geweest. Het is lastig speculeren, maar één gok die ik nu al ga doen is dat Emilio voor week 3 eruit ligt; comedians doen het historisch nooit denderend goed in WIDM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten