Playstation Plus games en XBox Games With Gold maart 2018

Na een wat lackluster lineup in februari is Playstation Plus keihard terug in maart met de gratis games voor Playstation Plus leden. Bloodborne is de headline act: Een action-rpg van From Software, de makers van Dark Souls, deze game staat bekend om duistere visuals en de snoeiharde moeilijkheidsgraad. De tweede grote titel is Ratchet & Clank, de reboot van de classic Playstation serie. Humor, vloeiende gunplay en wat platforming, pak deze zeker op voor plezier voor de hele familie.

Ook kwam groot nieuws van Sony dat per volgend jaar er geen gratis games voor PS3 en Vita meer zullen komen elke maand. Check de complete lineup hier.

XBox Goldmembers hebben traditiegetrouw een troep lineup, met één uitschieter. Vanaf vandaag is Brave: The Video Game verkrijgbaar en iets later deze maand toptitel Superhot. Check deze lineup hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten