Netflix update van week 16

Met maar 31 titels niet zo’n hele spectaculaire weekupdate. Desalniettemin zit er wel weer wat leuks bij.

©IMDb

Bro’s Before Ho’s

De twee broers Max (Tim Haars) en Jules (Daniël Arends) hebben op advies van hun vader afgesproken om nooit een relatie te beginnen. Vrouwen zorgen immers alleen maar voor ellende en dat blijkt ook wel als de Max verliefd wordt op Anna (Sylvia Hoeks) en Jules met haar gaat samenwonen.

 

©IMDb

The Alienist

In the late 19th century staat New York voor een raadsel als er jonge mannelijke prostituees op rituele wijze vermoord worden. Dat is iets wat je als stad nooit mee wil maken en daarom aan alienist (iemand die de insane behandelt) Dr. Laszlo Kreizler (Daniel Brühl), illustrator van de krant John Moore (Luke Evans) en ‘Ik wil de eerste vrouwelijke politiedetective ooit worden’  Sara Howard (Dakota Fanning) de taak om deze seriemoordenaar te ontmaskeren.

 

©IMDb

Mercury 13

Een documentaire over vrouwen die in 1961 werden getest voor de ruimtevaart, alleen maar om alle astronautenbanen naar mannen te zien gaan.

 

 

Niets voor jou? Misschien staat er hier onder iets voor je bij.

Drama: Dynasty (seizoen 1, aflevering 19), Charité (seizoen 1), Designated Survivor (seizoen 2, aflevering 18), Riverdale (seizoen 2, aflevering 18), Shadowhunters: Mortal Instruments (seizoen 3, aflevering 5), 12 Monkeys (seizoen 2), Race, Lucifer (seizoen 3, aflevering 20).

Actie: Colombiana, Arrow (seizoen 6, aflevering 19), The Flash (seizoen 4, aflevering 18), Black Lightning (seizoen 1, aflevering 12), Supergirl (seizoen 3, aflevering 14),

Komedie: The Letdown (seizoen 1), Dude, Kodachrome, Jane the Virgin (seizoen 3), Voor Elkaar Gemaakt.

Thriller/horror/sci-fi: Ouija, Le Chalet (seizoen 1), Ash vs. Evil Dead (seizoen 3, aflevering 8).

Anime: Aggretsuko (seizoen 1).

Docu: Dope (seizoen 2), Lockup: Chain Linked (seizoen 1).

Familie/kinderen: Spy Kids: Mission Critical (seizoen 1).

Overig: Joel McHale Show with Joel McHale (seizoen 1, aflevering 10), Ainori Love Wagon: Asian Journey (seizoen 1), The Honeymoon StandUp Special.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten