Trailer: Venom

©IMDb

Wanneer leren mensen nou dat buitenaardse goedjes niet geschikt zijn om met wat dan ook te kruisen? Gelukkig nooit, anders zouden er een heleboel spectaculaire films wegvallen. 

Ook in Venom gaat het mis. Dr. Drake vindt zo’n buitenaards goedje, een symbioot, en wat doe je daar dan mee? Juist, kijken wat er gebeurt als je het in mensen stopt. De ‘veel te nieuwsgierige dan goed voor hem is’ journalist Eddie Brock wil hier natuurlijk meer van weten en komt in aanraking met het goedje. Tja, dan kan je proberen om deze symbioot af te stoten, maar je kan ook proberen om met hem te praten, dealtjes te sluiten en er gewoon mee leren te leven.

Venom met onder andere Tom Hardy, Riz Ahmed, Michelle Williams en Jenny Slate draait vanaf 4 oktober in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten