Hoogtepunten E3 2018

Elk jaar is E3 (Electronic Entertainment Expo) het grootste evenement dat helemaal om games draait. De grootste publishers en gamers komen eropaf en het belangrijkste nieuws wordt hier bekendgemaakt. Hier zijn onze hoogtepunten van de E3 van dit jaar:

Er werd een trailer gereleased voor de nieuwe Fallout game: Fallout 76. Intrigerend genoeg wordt deze sequel een online multiplayer titel. Bethesda heeft ook een nieuwe Elder Scrolls game laten zien: The Elder Scrolls Blades is een volledige rpg voor je mobiel of tablet.

From Software, de developers achter Bloodborne en Dark Souls, hebben eindelijk bekend gemaakt wat hun nieuwe project is. Wat veel gedacht werd was dat het Bloodborne 2 werd of een reboot voor Shenmue, maar het lijkt een nieuwe IP te zijn: Sekiro: Shadows Die Twice. Voor ninja en samurai-fans was er nog meer goed nieuws, Nioh 2 is ook aangekondigd!

De developers Ninja Theory hebben bekend gemaakt dat zij aangekocht zijn door Microsoft. Ninja Theory ken je misschien van Nier: Automata en de reboot van Devil May Cry. Goed nieuws voor de DmC franchise, want Capcom heeft een trailer voor deel 5 gereleased.

Sony heeft een hoop gameplay gereleased, waaronder die van The Last Of Us: Part 2, maar stiekem ben ik het meest hyped voor de VR game Beat Saber.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten