De 5 beste spelers in The Challenge

Yay! Na jarenlange afwezigheid is The Challenge eindelijk weer in Nederland op MTV te zien. Er zijn misschien zo’n 20 seizoenen geweest in de tussentijd, dus er is een hoop veranderd sinds de laatste keer dat het hier op tv was. De formats zijn groter, de challenges gevaarlijker en de deelnemers agressiever. Maar wie zijn van de meer dan 200 deelnemers die ooit hebben meegedaan de allerbeste? Seizoen 32 is net begonnen, dus dit is een goed moment om mijn vijf beste spelers van The Challenge te noemen:

Darrell
Darrell heeft na Road Rules: Campus Crawl aan meerdere Challenges meegedaan en duidelijk een indruk achtergelaten. Van zijn eerste 4 seizoenen won hij ze allemaal. Een fysiek beest met een achtergrond in boxen en BJJ (Brazilian Jiu Jitsu) en in recente jaren is hij een stuk kalmer geworden (tijdens The Ruins is hij door een vechtpartij met een andere deelnemer naar huis gestuurd). Ik houd niet van opgeven, maar ik zou toch met knikkende knieën tegenover hem staan in een eliminatie.

CT
Net als Darrell is CT een fysiek beest dat in recente jaren gelukkig wat rustiger is geworden. Tijdens The Duel II zorgde CT voor een angstaanjagend gevecht met Adam, tijdens Inferno III sloeg hij Davis een blauw oog en tijdens Cutthroat was hij basically een tank. In recente jaren gaat het een stuk beter, hij won Rivals II, Invasion en heeft een kleine zoon gekregen. En wie kan zijn romance met Diem vergeten?

Susie
Je bent haar waarschijnlijk al vergeten, maar Susie van Road Rules: Down Under heeft een indrukwekkend record op haar naam staan: Ze heeft nooit een eliminatie verloren. Ze speelde altijd een understated game, maar als het er op aankwam wist ze altijd te winnen of de strategie te bepalen. En wat ook leuk is: Samen met mede-Challenger Sarah Patterson-Rice heeft ze een hele vermakelijke podcast, Brain Candy.

Emily
De crossfit-godin die bewijst dat je met een nice, clean game ook erg ver kunt komen. Ook onverslagen in eliminaties maar helaas maar één grote W op haar naam staan, voornamelijk door haar slechte teamgenoten. Met het geld dat ze van The Challenge heeft gewonnen is ze een eigen sportswear lijn begonnen en inmiddels is ze ook super succesvol op Instagram.

Derrick K
Samen met Veronica, Darrell en Shane is Derrick een van de laatste Road Rulers die nog meedoen aan The Challenge en wat een genot! Hij is altijd het bewijs dat je iemand die misschien kleiner is niet moet onderschatten. Altijd een powerhouse in eliminaties (8 wins plus een FANTASTISCHE showdown met Joss tijdens Vendettas) en hij neemt het altijd ook op voor de mede-underdog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten