Emmy nominaties 2018 bekend

©Television Academy

De genomineerde series, tv-films en specials voor de 2018 Emmys zijn bekendgemaakt. De Emmys zijn de hoogste prijzen die je kunt halen in televisie en zijn de E in de felbegeerde EGOT. Er zijn dit jaar weinig verrassingen, met series als Game of Thrones, The Crown, This Is Us en Handmaid’s Tale allemaal in de running voor Outstanding Drama. Bij Outstanding Comedy ook weinig onverwachte kandidaten, met Black-ish, Atlanta, Silicon Valley en Unbreakable Kimmy Schmidt.

De grootste genomineerde shows zijn Westworld, This Is Us, Game of Thrones, The Americans en SNL, met wat opvallende shows als American Crime Story en zelfs de Jesus Christ Superstar live-versie met John Legend. De awards worden 17 september uitgereikt, maar blijf ons volgen voor onze voorspellingen (zoals deze van vorig jaar).

Check de complete lijst genomineerden hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten