Playstation Plus & XBox Games With Gold oktober 2018

Iets later dan normaal en misschien ook iets minder enthousiast dan normaal, want de PS Plus games van oktober vallen redelijk tegen. Headline act is Friday The 13th: The Game. Net op tijd voor Halloween kun je als Jason Voorhees of een van zijn slachtoffers spelen in deze asymmetrical horrortitel. Beetje mosterd na de maaltijd, sinds Dead By Daylight nog recent ook een gratis Plus game was. Laser League is ook gratis, een multiplayer sportgame die lijkt op een combinatie van trefbal en de shuttle runtest in de wereld van TRON. Geen supergames dus, maar hey: Gratis is gratis! Voor Fortnite is er nu ook een nieuwe skin en glider voor Plus leden, vergeet die niet te downloaden! Check de hele lineup hier.

XBox Goldmembers hebben het als vanouds zwaarder dan PS Plusleden, al valt dat deze maand mee. Hun gratis games voor oktober zijn Overcooked en Hitman: Blood Money. Check de hele lineup hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten