Netflix update week 39 en 40

71 titels werden er de afgelopen twee weken toegevoegd aan Netflix. Veel voor de kids, maar ook weer wat drama, komedie en een Stephen King klassieker.

©IMDb

Christine

Deze auto kan je maar beter met rust laten. Christine, naar het boek van Stephen King, vermoordt iedereen die in de weg van haar eigenaar staat. 

 

 

©IMDb

Passengers

Heb jij zin in een spannende actiefilm die zich afspeelt in de ruimte? Dan zou ik deze zeker niet kijken. Dit liefdesverhaal heeft nog het meeste weg van Titanic en dat is in dit geval geen compliment.

 

 

Drama: Salvation (seizoen 2), A Taiwanese Tale of Two Cities (seizoen 5, aflevering 5), Somewhere Between (seizoen 1), Chesapeake Shores (seizoen 3, aflevering 8 en 9), Mr. Sunshine (seizoen 1, aflevering 22), The 9th Life of Louis Drax, Better Call Saul (seizoen 4, aflevering 8 en 9), Eat Pray Love, Goat, Operation Finale, Cut Bank, McFarland USA, Damascus Cover.

Actie: Hold the Dark, Timeless (seizoen 1), Contraband, Death Race, The Quick and the Dead, Jaggo Jasoos, Vantage Point, Hunt for the Wilderpeople, The Taking of Pelham 123, The Untouchables.

Thriller/horror/sci-fi: Vijf minaretten in New York, Life (seizoen 1), Élite (seizoen 1), The Legend of Sleepy Hollow, Jaws 3, MaleVolent, What Happened to Monday?

Komedie: Norsemen (2 seizoenen), Ted, The Good Place (seizoen 3, aflevering 3), Big Mouth (seizoen 2), The Secret of My Succes, Bean: The Movie, Accepted, Little Things (seizoen 2), Private Life, YG Future Stratey Office (seizoen 1), K-9.

Anime: Forest of Piano (seizoen 1), Violet Evergarden: Special (seizoen 1), Lost Song (seizoen 1).

Kinderen/familie: Annie, Reboot: The Guardian Code (seizoen 2), Skylanders Academy (seizoen 3), Super Monsters Monster Party (seizoen 2), Platvoet en zijn vriendjes, Super Monsters Save Halloween, Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet, Creeped Out (seizoen 1), A Witches’ Ball, De Reddertjes in Kangeroeland.

Docu: Chef’s Table (seizoen 5), Lessons from a School Shooting, Two Catalonias, Follow This (seizoen 2), MeatEaters (seizoen 3), The Mask You Live in.

Overig: Jack Whitehall: Travels with my Father (seizoen 2), Made in Mexico (seizoen 1), Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Dancing Queen (seizoen 1), RuPaul’s Drag Race (seizoen 3), Joe Rogan: Strange Times.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten