Trailer: Pokémon Detective Pikachu

©IMDb

Pokémon is altijd al hartstikke populair geweest en na een nog populairder interactief spelletje, kunnen we ons ook nog eens verheugen op een live-action film. 

We leven in een wereld waarin mensen en Pokémon samen door één deur kunnen en wanneer de vader (ook nog agent, belangrijk detail) van Tim (Justice Smith) op mysterieuze wijze verdwijnt, krijgt hij hulp van diens voormalige partner Pikachu (ingesproken door Ryan Reynolds) die eigenlijk alleen maar blij is dat hij niet meer eenzaam is.

Pokémon Detective Pikachu met onder andere Ryan Reynolds, Justice Smith, Bill Nighy en Kathryn Newton draait vanaf 8 mei 2019 in de bioscoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten