Netflix update week 1

Netflix begon het nieuwe jaar goed met 56 titels. Zit er iets voor je tussen?

©IMDb

Taylor Swift: Reputation Stadium Tour
Je kunt veel van Taylor Swift vinden, maar showtjes weggeven kan ze wel. Het concert wordt het beste uit haar carrière tot nu toe genoemd en daarom zeker de moeite waard om even te bekijken.

Of kijk je liever iets van deze lijst?

Drama: Grimm (seizoen 6), The Blacklist (seizoen 5), The Bridge (seizoen 4), Memories of the Alhambra (seizoen 1, aflevering 8), Born to Be Blue, Queen of the South (seizoen 2), Kicks, Christine, Southpaw, The Escape Artist (seizoen 1), The Paper (seizoen 2), A Series of Unfortunate Events (seizoen 3), The Affair (seizoen 4).

Actie: Brothers For Life, Spooks: The Greater Good, The Mask, The Amazing Spider-Man, The Jurassic Games.

Thriller/sci-fi/horror: How To Get Away With Murder (seizoen 4), Single White Female, The Stepfather, I Spit on Your Grave, Gotham (seizoen 4).

Anime: The Seven Deadly Sins The Movie.

Komedie: Wayne’s World, Dix Pour Cent (seizoen 3), Lionheart, My Girl 2, Don Verdean, Murder Party, One More Time, The Ugly Truth, Superbad, The Resurrection of Gavin Stone, The Dressmaker, Stir Crazy, Vexed (seizoen 2), Conan Without Borders (seizoen 1), Comedians of the World (seizoen 1), Dr. Knock, Toni Erdmann, Mannenharten 2.

Kinderen/familie: Sneeuwkoningin 2, Pokémon the Movie: I Choose You!, Elf, De Sneeuwkoningin, Home, Solan & Ludwig en de sneeuwmachine, Power Rangers Ninja Steel (seizoen 2), Pinky Malinky (seizoen 1), Mia and Me (seizoen 3), Mijn Dino en Ik.

Docu: Root Cause.

Overig: Heavy Rescue 401 (seizoen 2), Tyding Up With Marie Kondo (seizoen 1).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten