Review: Marvel’s Spider-Man

Video games gebaseerd op Spider-Man hebben niet de allerbeste reputatie, maar Insomniac Games (de developers van o.a. Ratchet & Clank) wilden dit veranderen. Dat is ze niet alleen gelukt, ze hebben één van de beste Playstation games aller tijden gemaakt!

Het grootste pluspunt van Spider-Man: Homecoming was dat het niet weer de origin story van Peter Parker was, maar het verhaal begon met een actieve Spider-Man. Dat doet deze game ook, wat voor verfrissend veel tempo in het verhaal zorgt. Ook als casual fan of totale onbekende snap je snel wie Mary-Jane is, houdt gelijk van Aunt May en je wil gelijk al je tijd doorbrengen met Peter Parker. Door uitstekende voice acting krijgt elk personage een eigen identiteit en wordt het verhaal super interessant.

De gameplay is letterlijk niets op aan te merken: Het voelt heerlijk om door Manhattan te vliegen met je web, maar als je wilt kun je ook rustig door de drukbewoonde straten wandelen en foto’s maken. De combat is de stijl die bekend is geworden na de Batman Arkham serie, maar door de toevoeging van Spider gadgets en superkrachten wordt het geperfectioneerd.
Gelukkig is het niet alleen knokken en rondslingeren: Tientallen verschillende en diverse side missions zorgen voor uren extra gametijd.

Overall is het een entertainende game met een sterk verhaal, interessante personages en een levendige stad.

Score: 9,5

Marvel’s Spider-Man is nu verkrijgbaar voor PS4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten