Review: Castlevania (season 2)

Betekent meer afleveringen ook meer kwaliteit voor Castlevania? Ja en nee.

In het tweede seizoen van de anime gebaseerd op de Castlevania games is het vooral meer van hetzelfde. Dracula is nog steeds een enge vampier, Alicard is zijn emo zoon, Trevor Belmont is nog steeds de badass met een klein hartje en Sypha de magische sidekick. Qua verhaal dus weinig verrassingen, buiten de toevoegingen van wat nieuwe Dracula-volgers.

Waar de serie schijnt is in de grote gevechtsscènes, waar creatief en bruut geknokt wordt. Doordat er nu meer afleveringen zijn, gebeurt dit wat vaker, maar helaas ook veel voorspelbaar persoonlijk geneuzel.

Nog steeds mooi en spannend, maar had baat gehad van net zo weinig afleveringen als het eerste seizoen.

Score: 7

Castlevania is nu te streamen via Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten