Trailer: Game of Thrones season 8

©IMDb

Hij is hier, de officiële trailer van het laatste seizoen van Game of Thrones. Het kan zijn dat je bij de vijf mensen hoort die deze serie nog nooit gekeken hebben, maar mocht dat niet zo zijn dan hoef je niet zo heel lang te wachten om te zien hoe het verhaal verder gaat.

Game of Thrones seizoen 8 is vanaf 14 april (15 april in Nederland) op HBO te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten