Playstation Plus & XBox Games with Gold April 2019

Twee hardcore survivalgames voor Playstationeigenaars deze maand: Conan Exiles en The Surge! Geen verrassing dat die eerste game bij Plus komt, sinds release lijkt deze al in de sale te zijn. Het is geen slechte game, maar het probeert een heleboel… dat andere games net iets beter doen.
The Surge is heel kort door de bocht techno-future-Bloodborne. Enough said.
Voor XBox is nog weinig officieel bekend, maar er wordt gezegd dat Star Wars: Battlefront 2 voor de 360 toegevoegd wordt.
Zodra we meer weten updaten we dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten