5 presentatoren die we verwachten bij het Songfestival 2020

Nu Duncan Laurence het grootste muziekspektakel ter wereld naar Nederland heeft gezongen, is het aan de AVROTROS om het in 2020 te organiseren. De komende maanden zal van alles gespeculeerd worden, van locaties tot intervalacts en artiesten, maar misschien niets zo belangrijk als de presentatoren. Dit zijn vijf mensen waarvan wij verwachten dat ze in ieder geval gebeld worden om het feest aan elkaar te praten.

©IMDb

Yolanthe / Lauren Verster
Twee beeldschone dames die allebei nog voor de AVROTROS werken, dus deze zullen sowieso een telefoontje krijgen. Ze zullen beiden een soortgelijke skillset naar de show brengen: Jeugd, energie en een niet-dominante sfeer om de show draaiende te houden. En je ziet het elk jaar: Eye candy doet het nooit verkeerd.

©IMDb

Linda de Mol
Waar de vorige twee keuzes jeugd brengen, neemt Linda de Mol de ervaring mee. Niemand in Nederland is zó bedreven in het staande houden van een enorme show als Linda. Bij Ik Hou van Holland zie je dat letterlijk alles om haar heen kan gebeuren, maar zij houdt het schip op koers. Dat is een vaardigheid die je bij het Songfestival goed kunt gebruiken. Plus: Heel Europa kent haar al!

©IMDb

Jan Smit
Hoe zeer ik ook denk dat het geen goed idee zou zijn, zal Jan Smit zeker gevraagd worden om de show in 2020 te leiden. Hij doet nu al een aantal jaren het commentaar en het zou een logische stap zijn. Hij kan zingen, heeft een vriendelijke uitstraling.. dus waarom niet? Nou ja, persoonlijkheid telt ook voor een hoop, en Jan zal in een team wellicht wegvallen. Maar hoe leuk zou het zijn om Yolanthe en Jan het samen te zien presenteren?

©Wikimedia Commons

Ivo Niehe
Iemand die het graag zou willen is Ivo Niehe en fair enough: Hij zou het prima kunnen. Hij kan laten zien dat hij elke taal in Europa spreekt, de foute “dad-humor” brengen en ook hij heeft senioriteit voor zich spelen. Het is voor de oudere tv-kijker soms fijn om in al dat muziekspektakel ook af en toe een rustige blanke oudere man te zien. Geeft toch dat gevoel dat alles nog goed komt 😉

©Sem Henneman

Maxim van Someren
Bonus! Ik noem mezelf! Presentator? Check. Meertalig? Check. Affiniteit met het evenement zelf? Check. Plus: Het Songfestival gaat om bruggen creëren en een podium maken voor nieuw talent. Geen betere kans dus om een relatief onbekende presentator aan te wijzen in het team. Hire me AVROTROS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten