Playstation Plus games juli 2019 bekend

UPDATE: PES is vervangen door Quantic Dreams game Detroit: Become Human. Maak keuzes in deze game en word ook verliefd op Connor.

Een teleurstellende lineup gratis games voor Playstation Plusleden. De eerste game is Pro Evolution Soccer 2019. De voetbalsim was een tijd terug ahead of the game, maar is tegenwoordig ingehaald door FIFA. De tweede game is Horizon Chase Turbo, een old school arcade racer. Zowel niet goed als gewenst, dus dat is een teleurstelling. De games zijn vanaf dinsdag 2 juli te downloaden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten