Netflix update week 26 + 27

In de afgelopen twee weken werden er maar liefst 93 titels toegevoegd waaronder

©IMDb

Stranger Things S3
Het leek even rustig in Hawkins, maar the upside down zou the upside down niet zijn als deze niet nog wat trucjes achter de hand had. Waar iedereen zijn leven weer probeert op te pakken, laat de Mind Flayer met de hulp van een nieuwe vijand El en haar vrienden niet met rust.

Drama: One Spring Night (seizoen 1, aflevering 10 + 11), Vis a Vis (seizoen 2), Tales of the City (seizoen 1), More Tales of the City (seizoen 1), Further Tales of the City (seizoen 1), Abyss (seizoen 1, aflevering 14 + 15), Chief of Staff (seizoen 1, aflevering 2 + 3), Arthdal Chronicles (seizoen 1, aflevering 6 + 7 ), The Last Czars, Blow, Elizabeth: The Golden Age, All Saints, The Lovers.

Actie: Robin Hood, Romeo Akbar Walter, Venom, Shaft, The Equalizer, Blade Runner 2049, The Foreigner, State of Play.

Thriller/horror/sci-fi: Welcome Home, O Escolhido (seizoen 1), Deliver Us From Evil, Kahaani, The Golem, The 100 (seizoen 6, aflevering 7 +8), Mama.

Anime: 7SEEDS (seizoen 1), Forest of Piano (seizoen 2), Kakegurui (seizoen 2), Cardcaptor Sakura (seizoen 2), Samurai 7 (seizoen 1).

Komedie: The House, Glee (seizoen 6), All You Need Is Love, Paquita Salas (seizoen 3), Family Business (seizoen 1), Alles voor elkaar, Misfit, Daddy’s Home 2, The Big Bang Theory (seizoen 11), Just Go With It, It’s Complicated, Dark Shadows, Couples Retreat, Swiped, This is 40, The Fresh Prince of Bel-Air (seizoen 6).

Kinderen/familie: The Karate Kid, Motown Magic (seizoen 2), Vrije Teugels (seizoen 3), Booba (seizoen 2), Minions, De Kleine Vampier, Jonah: A VeggieTales Movie, Little Singham Bandarpur Mein Hu Ha Hu, Rabbids: Invasie (seizoen 4), Molang (seizoen 1), Zombie Dumb (seizoen 2), Hatchimals: Adventures in Hatchtopia (seizoen 2).

Docu: Dope (seizoen 3), Exhibit A, Cristina, NOVA: Poisoned Water, NOVA: Thai Cave Rescue, NOVA: Decoding the Weather Machine, NOVA: Secrets of the Shining Knight, NOVA: First Face of America, NOVA: Black Hole Apocalypse, Cartel Land, NOVA: Holocaust Escape Tunnel, Death Dive to Saturn, The Accountant of Auschwitz, NOVA: Ultimate Mars Challenge.

Overig: Scare Tactics (seizoen 2), RuPaul’s Drag Race: All Stars (seizoen 4), Instant Hotel (seizoen 2), Daniel Sosa: Maleducado, ANIMA, Hikaru Utada Laughter in the Dark Tour 2018, Mike Epps: Only One Mike, Yummy Mummies (seizoen 2), Katherine Ryan: Glitter Room.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten