Netflix update week 28

@Netflix

28 titels zijn er afgelopen week toegevoegd, waaronder

Drama: Super Deluxe, One Spring Night (seizoen 1, aflevering 14), Marshall, Mark Felt: Who Brought Down the White House, Suits (seizoen 7A), 4 Latas, Designated Survivor: 60 days (seizoen 1), Arthdal Chronicles (seizoen 1, aflevering 10), Chief of Staff (seizoen 1, aflevering 6).

Actie: Point Blank.

Thriller/sci-fi/horror: Kidnapping Stella.

Komedie: Easy A, Bonusfamiljen (seizoen 3), You Me Her (seizoen 4), Family Reunion (seizoen 1).

Kinderen/familie: 3 Onder: Verhalen Uit Arcadia (seizoen 2), True Tunes: Songs (seizoen 1).

Docu: The Milk System, Encounters With Evil (seizoen 1), Ainsley Eats the Streets (seizoen 1), Parchis the Documentary.

Overig: Mega Food (seizoen 1), Money for Nothing (seizoen 1), Nightmare Tenants, Slum Landlords (seizoen 2), Blown Away (seizoen 1), Extreme Engagement (seizoen 1), Las Chónicas Del Taco, Aziz Ansari: Right Now.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten