Netflix update week 31+32

netflix
©Netflix

73 titels werden er afgelopen twee weken toegevoegd.

Drama: Rookie Historian Goo Hae-Ryung (seizoen 1, aflevering 4,5 +6), A Monster Calls, Designated Survivor: 60 days (seizoen 1, aflevering 8+9), Mon Frère, Hostiles, Suburbicon, Cable Girls (seizoen 4), Jaoon Kahan Bata Ae Dil, Sintonia (seizoen 1), Dollar (seizoen 1), The Naked Director (seizoen 1), Badla.

Actie: Birth of the Dragon, Battle: Los Angeles, Boyka: Undisputed IV, Ghostbusters, Where Eagles Dare, Air Strike, Once Upon a Time in Mexico, Summer of 84, Wu Assassins (seizoen 1).

Thriller/horror/sci-fi: Replicas, Hereditary, The Red Sea Diving Resort, The 100 (seizoen 6, aflevering 11+12), No Good Deed, Flatliners.

Anime: A Certain Magical Index: The Movie, When They Cry (seizoen 1), A Certain Scientific Railgun (seizoen 2), A Certain Magical Index: seizoen 2), Kengan Ashura (seizoen 1).

Komedie: Elvy’s Wereld So Ibiza!, Derry Girls (seizoen 2), Dear White People (seizoen 3), Pitch Perfect 2, Ted 2, Otherhood, The Mirror has Two Faces, The Letdown (seizoen 2), The Other Guys, Sex and the City 2, GLOW (seizoen 3), Zwaar Verliefd!.

Kinderen/familie: She-Ra en de power-prinsessen (seizoen 3), Ask the Storybots (seizoen 2), Inspector Gadget (seizoen 3), Tom en Jerry: de film, Twelve Forever (seizoen 1), Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir (seizoen 3), Rocko’s Modern Life: Static Cling, The InBESTigators (seizoen 1), Spirit: Samen Vrij – Ponyverhalen (seizoen 1), Gnome Alone, No Good Nick (seizoen 2).

Docu: Our Planet – Behind The Scenes, The Mercy, Léa & I, The World’s Most Extraordinary Homes (seizoen 3), The Family (seizoen 1), Roll Red Roll, Screwball, Enter The Anime.

Overig: Patriot Act with Hasan Minhaj (seizoen 4, aflevering 1+2), Basketball or Nothing (seizoen 1), 100% Hotter (seizoen 1), Whitney Cummings: Can I Touch It?, Colin Quinn: Red State, Blue State.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten