Netflix update week 35

netflix
©Netflix

45 titels werden er afgelopen week toegevoegd

Drama: Dirty Dancing, The Giver, Rookie Historian Goo Hae-Ryung (seizoen 1, aflevering 12), Vis a Vis (seizoen 3), Designated Survivor: 60 days (seizoen 1), Jem and the Holograms, Chesapeake Shores (seizoen 4, aflevering 1), Falling Inn Love.

Actie: Half Past Dead, Mad Max, Used Goods, The Dark Crystal: Age of Resistance (seizoen 1), 13 Geboden (seizoen 1).

Thriller/sci-fi/horror: Higer Power, Fear Dot Com, Final Destination 5, Maggie, Jeepers Creepers 3, Unbridled, The A List (seizoen 1).

Anime: Tenkai Knights (seizoen 1), Carol & Tuesday (seizoen 1).

Komedie: Roxanne, Avengers of Justice: Farce Wars, Stripes, Social Animals, Mokalik (Mechanic), La Grande Classe, Workin’ Moms (seizoen 3).

Kinderen/familie: Transformers Rescue Bots Academy (seizoen 1), Masha en de Beer (seizoen 2), Hotel Transylvania: The Series (seizoen 1), Kleine Bheem (seizoen 2), True en het Regenboogrijk (seizoen 3), Trolls: Door Met De Beat (seizoen 7).

Docu: Moving Art (seizoen 3), Travis Scott: Look Mom I Can Fly.

Overig: Patriot Act with Hasan Minhaj (seizoen 4, aflevering 5), RuPaul’s Drag Race (seizoen 11), Iliza Shlesinger: War Paint, Styling Hollywood (seizoen 1), Kardec, Droppin’ Cash: Los Angeles (seizoen 2), Million Pound Menu (seizoen 2), Dave Chapelle: Sticks & Stones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten