Nog 5 ondergewaardeerde Netflix series die je dit weekend kunt bingen

Het effect van Netflix op de maatschappij is niet te ontkennen. Netflix & chill is een wereldwijd bekende term. Bingen wordt dagelijks gedaan en het is niet eens een woord dat niemand kent. Nieuwe films en series komen elke week jouw scherm binnen en wij praten er maar al te graag over. Omdat Netflix nu al een tijdje meedraait zijn wij er niet altijd op tijd bij om een hele review te schrijven, dus hier zijn vijf mini-reviews voor goeie series die je nu kunt streamen. Heb je onze eerste lijst met tips al uitgespeeld? Dan hier vijf nieuwe. En een extra tip: Sla deze thrillers over.

Bojack Horseman
Wat houd ik van een diep, diep, diep depressieve serie. Het lijkt vrij oppervlakkig te beginnen met een paard dat na zijn sitcom in de jaren 90 weinig succes meer had in zijn leven. Het wordt snel duidelijk dat het geen simpele serie is, met onderwerpen als drugsgebruik, zelfhaat en destructief gedrag. Blijf kijken na de eerste helft van seizoen 1, want dan begint het pas echt in zijn kracht te groeien.

All About The Washingtons
De jaren 90 waren het hoogtepunt voor de black family sitcom: Moesha, Martin, Fresh Prince of Bel Air, The Cosby Show.. series die misschien niet de allerbeste waren, maar je met het hele gezin kon kijken. In de laatste jaren wordt hier weinig meer voor gemaakt en daar zag Netflix een gat in de markt. All About The Washingtons is een koddige serie met Rev Run en Justine Simmons in de hoofdrollen, die je misschien nog kent van de MTV-reality serie Run’s House. Verwacht niet te veel, maar kijk het gewoon gezellig met de familie.

Sense8
Een trippy serie vol prachtig geschoten beelden, op locaties over de hele wereld. Sense8 gaat over een groep mensen die erachter komen dat ze mentaal gelinkt zijn. Actie, suspense, sex en alles ziet er super gelikt uit door de regie van de Wachowski’s. Na de eerste season finale raakte het een beetje het spoor kwijt, maar absoluut een leuke serie om in een weekend uit te kijken.

Russian Doll
Specifiek gecreëerd met de gedachte dat je deze serie in één keer kijkt. Russian Doll gaat over een vrouw die erachter komt dat elke keer als ze doodgaat ze opnieuw wakker wordt op haar verjaardagsfeestje. De eerste keer is het een vermakelijke serie, maar ga daarna eens op zoek naar wat achtergrondinformatie. Luister naar wat interviews. Hoe meer je leert over de serie, hoe beter een tweede (derde, vierde…) binge wordt.

Arrested Development
De “posterchild” voor ondergewaardeerde series en ik moet eerlijk toegeven: Ik ben hier ook pas vorig weekend aan begonnen. Wat heb ik al die jaren gemist!!! Een sterrencast geleid door Justin Bateman maakt als rare Bluth familie van alles mee en je ziet elke aflevering hoe ver deze serie zijn tijd vooruit was.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten