Netflix update week 37 + 38

©Netflix

Er werden de afgelopen twee weken 55 titels toegevoegd.

Drama: Paul, Apostle of Christ, Rookie Historian Goo Hae-Ryung (seizoen 1, aflevering 16 + 17), Unbelievable (seizoen 1), Monarca (seizoen 1), Chesapeake Shores (seizoen 4, aflevering 3 + 4), Vagabond (aflevering 1), Las del Hockey (seizoen 1), Straight Outta Compton, Kabir Singh, The Poison Rose, Arthdal Chronicles (seizoen 1, aflevering 14), Call Me By Your Name.

Actie: Proud Mary, Batman Begins, Top Boy (seizoen 1), Rush Hour 3, 24 Hours to Live, Justice League, The Quake, Escape Plan 3, Criminal (seizoen 1), Lego DC Comics Super Heroes: The Flash.

Thriller/horror/sci-fi: Marianne (seizoen 1), Shanghai Fortress, The I-Lamd (seizoen 1).

Anime: Kabaneri of the Iron Fortress (seizoen 1), Black Lagoon (seizoen 3), Sword Art Online (seizoen 2).

Komedie: Trainwreck, The Ranch (7 delen), Tall Girl, Hedefim Sensin, We’re The Millers. iZombie (seizoen 4), Jumanji: Welcome to the Jungle, Disenchantment (seizoen 2), Between Two Ferns: The Movie, Yol Arkadaşim 2.

Kinderen/familie: A Dog’s Way Home, Pieter Konijn, True: Plompoendag (seizoen 1), The Last Kids on Earth (seizoen 1).

Docu: The Chef Show (seizoen 2), Los Tigres del Norte en la Prisión de Folsom, Hello Privilege. It’s Me, Chelsea, The Mind, Explained (seizoen 1), Evelyn, Our Godfather, Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (seizoen 1).

Overig: Bill Burr: Paper Tiger, Terrace House: Tokyo 2019-2020 (seizoen 1), Fastest Car (seizoen 2), Sebastian Maniscalco: What’s Wrong with People.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten