Netflix update week 39+40

©Netflix

76 titels werden er de afgelopen twee weken toegevoegd.

Drama: Vagabond (seizoen 1, aflevering 5+6), Rookie Historian Goo Hae-Ryung (seizoen 1), When the Camelia Blooms (seizoen 1, aflevering 3+4), Vis a Vis (seizoen 4), Glitch (seizoen 3), Arthdal Chronicles (seizoen 1), Chesapeake Shores (seizoen 4), Peaky Blinders (seizoen 5), Raising Dion (seizoen 1), King of Boys, Eigen Kweek (seizoen 3 + Kerstspecial), Barry Lyndon.

Actie: Bard of Blood (seizoen 1), Skylines (seizoen 1), In The Shadow of the Moon, Miss Bala, Power Rangers, El Dragón: El regreso de un Guerrero (seizoen 1), Colossal, Blue Thunder, Springvloed (seizoen 2), Random Hearts, Heavy Metal.

Thriller/horror/sci-fi: Sturgill Simpson Presents Sound & Fury, Misconduct, In the Tall Grass, A Nightmare on Elm Street.

Anime: Seis Manos (seizoen 1).

Komedie: The Good Place (seizoen 4, aflevering 1+2), The Politician, Deliha 2, South Park (seizoen 6), Team Kaylie (seizoen 1), Big Mouth (seizoen 3 + Valentijnsspecial), Merry Men: The Real Yoruba Demons, The Wedding Party 2: Destination Dubai, Solteras, The Big Bang Theory (seizoen 12), First Kiss, Rumor has it….

Kinderen/familie: Draken: Reddingsrijders (seizoen 1), The Deep (seizoen 3), Legenden: De Mythische Meesters (seizoen 1), Creeped Out (seizoen 2), Super Monsters (seizoen 3), Super Monsters: Vida’s eerste Halloween, Huize Herrie (seizoen 2), Transformers: Cyberverse (seizoen 1), Paprika (seizoen 1), Henry Danger (seizoen 1), Carmen Sandiego (seizoen 2).

Docu: Explained (seizoen 2, aflevering 1+2), Abstract: The Art of Design (seizoen 2), Birders, Rotten (seizoen 2), Forks over Knives, Living Undocumented (seizoen 1), Court Justice (seizoen 1).

Overig: Tiny House Nation (seizoen 2), Jeff Dunham: Beside Himself, Ghost Town Gold (seizoen 1), Botched Up Bodies (seizoen 1), Bringing Sexy Back (seizoen 1), Kitten Rescuers (seizoen 1), License to Drill Louisiana (seizoen 1), Horror Homes (seizoen 1), Rudy, Nikki Glaser: Bangin’, Mo Gilligan: Momentum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten