Netflix update week 41 + 42

©Netflix

Afgelopen twee weken werden er 89 titels toegevoegd.

Drama: Vagabond (seizoen 1, aflevering 9+10), When the Camellia Blooms (seizoen 1, aflevering 7+8), Billy Elliot, Les Misérables, The Bling Lagosians, Riverdale (seizoen 4, aflevering 1 + 2), The Walking Dead (seizoen 9), Baby (seizoen 2), The Laundromat, Avlu (seizoen 1), Diecisiete, Upstarts, Molly’s Game, Hearts Beat Loud.

Actie: Arctic, Kick Ass 2, Green Zone, Back to the Future 3, El Camino: a Breaking Bad Movie, The Flash (seizoen 6, aflevering 1 + 2), Supergirl (seizoen 5, aflevering 1+2), Banlieusards, The Forest of Love, Roman J. Israel, Esq., The Warriors Gate, Kara Para Ask (seizoen 1), Baahubali: The Beginning, My Country: The New Age (seizoen 1, aflevering 2).

Thriller/sci-fi/horror: Dawn of the Dead, Insidious: The Last Key, Jaws, The Purge, Fractured, La Influenca, Eli, Wounds.

Anime: Ultramarine Magmell (seizoen 1).

Komedie: The Good Place (seizoen 4, aflevering 3+4), The Hook Up Plan (seizoen 2), Insatiable (seizoen 2), Paul, American Pie 2, American Pie: The Naked Mile, Olanlar Oldu, Definitely Maybe, The Nutty Professor, Shaun of the Dead, Love Actually, La Casa de Las Flores (seizoen 2), Tatlim Tatlim, Living with Yourself (seizoen 1), Toon (seizoen 2), Silver Linings Playbook.

Kinderen/familie: Yoohoo, Redder in Nood (seizoen 2), The Tale of Despereaux, Shrek, De Dolle Tweeling 3, Het Griezelige Verhaal van Kapitein Onderbroek, Spirit: Samen Vrij – Ponyverhalen (seizoen 2), The Unlisted (seizoen 1), Kleine Bheem: Dilawi – Special (seizoen 1), Avatar: The Last Airbender (seizoen 1), Paw Patrol (seizoen 2).

Docu: Explained (seizoen 2, aflevering 3+4), MeatEaters (seizoen 2), Unnatural Selection (seizoen 1), Tell Me Who I Am, Ghosts of Sugar Land, League of Legends Origins, The Game Changers, Magical Andes (seizoen 1).

Overig: Haunted (seizoen 2), Gen Hoshino Stadium Tour ‘Pop Virus’, Rhythm + Flow (seizoen 1, aflevering 4+5), Deon Cole: Cole Hearted, Interior Design Masters (seizoen 1), Park Na-rae: Glamour Warning, Müslüm: Voice of Pain, Professor Marston and the Wonder Women, Martin Matte: La vie, la mort…eh lala..!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten