Netflix update week 43+44

De afgelopen twee weken werden er 87 titels toegevoegd:

netflix
©Netflix

Drama: Vagabond (seizoen 1), When the Camelia Blooms (seizoen 1), Greenhouse Academy (seizoen 3), Irmandade (seizoen 1), Riverdale (seizoen 4, aflevering 3 +4), The Lies Within (seizoen 1, aflevering 3+4), Berlin, I Love You, The House of Flowers Presents: The Funeral, Steel Magnolia, The Kindergarten Teacher, Tucker: The Man and his Dream, American Son, Wir Sind die Welle (seizoen 1), Midnight Diner: Tokyo Stories (seizoen 2), Pose (seizoen 2), Luis Miguel – The Series (seizoen 1), Hampstead, Holiday in the Wild, The King.

Actie: The Clovehitch Killer, Brigada Costa del Sol (seizoen 1), The Flash (seizoen 6, aflevering 3 +4), Hellboy, Supergirl (seizoen 5, aflevering 3+4), Arrow (seizoen 8, aflevering 1+2), Resident Evil: Retribution, Jonah Hex, Drive, Nowhere Man (seizoen 1), My Country: The New Age (seizoen 1, aflevering 6).

Thriller/sci-fi/horror: Rattlesnake, Line of Duty (seizoen 3,4, en 5), 2001: A Space Odyssey, Ad Vitam (seizoen 1), Hache (seizoen 1), The Strangers 2: Prey at Night, Escape Room.

Anime: Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans, Kengan Ashura (seizoen 2).

Komedie: The Good Place (seizoen 4, aflevering 5+6), The Kominsky Method (seizoen 2), Bojack Horseman (seizoen 6), Prank Encounters (seizoen 1), Wolkenbruchs Wunderliche Reise, Daybreak (seizoen 1), Eighth Grade, Atypical (seizoen 3), Jawbreaker, A Remarkable Tale, L’uomo senza gravità, The Bucket List.

Kinderen/familie: Geheim Agent Marnie, Er was eens…het leven (seizoen 1), My Little Pony Friendship is Magic: Best Gift Ever, Hallo Ninja (seizoen 1), True en het Grote Oogstfeest, Victorious (seizoen 1).

Docu: Monzón: A Knockout Blow (seizoen 1), It Takes a Lunatic, Explained (seizoen 2, aflevering 5+6), Dancing with the Birds, Fire in Paradise, Flavorful Origins (seizoen 2), The Road to El Camino: Behind the Scenes, Shine on with Reese (seizoen 1), Little Miss Sumo, A 3 Minute Hug.

Overig: Dolemite is my Name, David Letterman & Shah Rukh Khan, Nailed It! – Frankrijk (seizoen 1), Nailed It! – Spanje (seizoen 1), Rhythm + Flow (seizoen 1), Breakfast, Lunch & Diner (seizoen 1), Jenny Slate: Stage Fright, Queer Eye: We’re in Japan! (seizoen 1), Grego Rossello: Disculpe las Molestias, Arsenio Hall: Smart & Classy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten