De Grote Geekshow – Originals vs Remake

De Grote Geekshow - Originals vs Remakes
©Ninja Patrol

Bijna één jaar geleden (op donderdag 13 december 2018) was de eerste geekshow van Nederland een feit. Dit jaar, op woensdag 20 november, vindt inmiddels de vierde editie van De Grote Geekshow plaats. De Grote Geekshow is nog steeds de enige live late night talkshow in Nederland waarbij diverse geek thema’s besproken worden: gaming, films, series, comics, anime en cosplay.

Het thema: Originals vs Remakes
De vierde editie staat in het teken van ‘Originals vs Remakes’. De afgelopen jaren zien we steeds meer remakes van oude (teken)films. Denk aan bijvoorbeeld de nieuwe Aladdin film, The Lion King of Ghostbusters. Ook worden oude spellen vaak opnieuw gemaakt en uitgebracht, zoals de Resident Evil 2 Remake of de aankomende remake van een immens populair spel: Final Fantasy VII.

Wil de wereld eigenlijk wel continu remakes zien van films en games? Vinden mensen de remakes eigenlijk wel goed of zelfs beter dan het origineel? Of wordt er (te) veel waarde gehecht aan de nostalgische gevoelens van films, series, comics en games? Deze discussie gaat De Grote Geekshow aan met hun gasten, maar vooral met de aanwezigen in het publiek!

They want YOUR opinion!
In de voorgaande shows hebben ze gemerkt dat het publiek een sterke mening heeft omtrent geek onderwerpen en deze graag wil uiten. Tijdens deze editie van De Grote Geekshow krijgen het publiek volop de gelegenheid om hun mening met ze te delen! Wie houdt er niet van een stevige discussie over de dingen waar je gepassioneerd over bent?

De Grote Geekshow - Xander Mulder
©Ninja Patrol

De gasten
Xander Mulder is een bekende Tilburgse tattoo artiest die daarnaast ook een grote passie voor geekness heeft. Van Anime tot games en films, hij kan overal over mee praten. Dit maakt hem de perfecte gast voor de komende editie. Daarnaast heeft hij ook veel toffe geeky tattoos gezet van o.a. Darth Vader, Arya Stark, Deadpool & Batman.

De Grote Geekshow - Gerto Rijsdijk
©Ninja Patrol

Gerto Rijsdijk is het brein achter het geek channel Dutch Nerd Club waarmee hij op facebook en instagram vele mensen op de hoogte houdt van alle geek nieuwtjes, artworks en evenementen. Hij is een echte expert als het gaat om geekness. Wie is nog meer benieuwd naar zijn visie op het thema Originals vs. Remake?

Voor € 5,- heb je al een kaartje en haal je via https://www.theaterstilburg.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten