4 gametips voor als je Untitled Goose Game hebt uitgespeeld

De game die iedereen dit jaar aan het lachen kreeg: Untitled Goose Game. Een ontzettend schattige en kindvriendelijke game, waarin je een gans speelt die een dorpje op stelten zet door chaos om je heen te creëren. Mijn favoriete moment was een jongetje te pesten door zijn veters los te happen, hem in een telefoonhokje opsluiten en zijn speelgoed in een winkel verstoppen zodat hij zijn eigen spullen moest terugkopen. Niet geheel vriendelijk dus 😉 Maar wat als je UGG hebt uitgespeeld of misschien geen fan bent van ganzen? Dan heb ik hier vier andere tips voor je in het “dieren-die-alles-op-stelten-zetten” genre voor je.

Catlateral Damage
Stel je een sandbox game voor, waarin je als kat wordt losgelaten. Dit is Catlateral Damage. De ruimtes staan vol met losse voorwerpen en je krijgt punten voor alles wat je omver stoot. De perfecte kattengame toch? Verpest een museum door collecties om te gooien of ga helemaal los op catnip: Alles wat je doet is exact wat een kat zou doen. En net als in Untitled Goose Game is er een knop speciaal voor ‘miauw’.

Goat Simulator
Deze game begon meer als een test voor de game engine en is een beetje uit de hand gelopen. Want nu kun je in Goat Simulator lawines veroorzaken door stenen omver te schoppen, trampoline springen en voorbijkomende vliegtuigen likken, demon geiten oproepen en zo’n beetje alles wat je maar kunt bedenken. Als je niet voor realisme gaat, probeer dan deze zeker en misschien ook gelijk de zombie DLC!

©Annapurna Games

Donut County
In deze game ben je een wasbeer, maar gebruik je niet je klauwen om de chaos te maken. Je gebruikt een gat in de grond om jouw stad te slopen (maar heel eerlijk: eigenlijk om onder je werk uit te komen). Met dat gat veroorzaak je allerlei problemen, zoals instortende gebouwen of kleine brandjes. De art style lijkt redelijk op Untitled Goose Game, dus als je daar een fan van bent en op zoek bent naar een soortgelijke korte game, probeer Donut County.

Octodad: Dadliest Catch
In Octodad ben je een man (pssst.. je bent stiekem een octopus!) en er is NIKS mis met jou (psst.. alles gaat mis!).
Grasmaaiers, de supermarkt en zelfs een aquarium lijken misschien normaal voor jou en mij, maar als je een onhandig weekdier bent in een pak wordt het snel lastig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten