3 beste spelletjes die je met één hand kunt spelen

Het leven is soms zo zwaar. Je moet misschien een was draaien. Misschien moet de afwas gedaan worden. Misschien vraagt je gezin je aandacht. Maar wat nou als ik je zou vertellen dat je al deze dingen kunt doen met één hand! Dan kun je de andere hand gebruiken om te gamen! En laat nou deze games daar perfect voor zijn. Allemaal ook nog eens gratis en voor op je telefoon!

Rodeo Stampede
Ben je ooit op safari geweest en dacht je toen… hoe zou het zijn om op al die dieren te rijden? En vervolgens een dierentuin te beginnen met al die dieren? Download dan nu Rodeo Stampede, waarin je honderden verschillende beesten kunt temmen en zelfs broedprogramma’s mee starten. Met super intuïtieve bediening, waar je met één vinger stuurt, rent en springt.

Dumb Ways To Dash
Voor fans van grote obstakels à la Wipeout of American Ninja Warrior is er Dumb Ways To Dash (of: Dumb Dash). Je rent langs slingerende bijlen, over zaagbladen en wordt beschoten door enorme canonballen. En dat terwijl 4 andere renners proberen de finish eerder te halen dan jij. Een vreemde en toch verslavende game.

Mario Kart Tour
Nintendo doet niet veel mobile games, maar ALS er eentje komt, dan doen ze het gelijk goed. Zo ook met Mario Kart Tour, de gratis mobiele versie van de grootste kartracer die er is. Met veel bekende tracks en personages maar in hapklare deeltjes, zodat het precies goed te doen is in één sessie op het toilet of in de trein.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten