5 beste Mollen aller tijden

Het begin van het jaar betekent ook weer de start van een nieuw seizoen van Wie Is De Mol? De terugkeer van onze Nerd13 show ‘Wie Is De Nerd’ is helaas een klein beetje uitgesteld, maar om je alvast warm te draaien is hier ons overzicht van de 5 beste Mollen van de eerste 19 seizoenen. SPOILER ALERT overduidelijk, dus klik niet verder als je nog eens oude seizoenen wilt terugkijken (wat wij trouwens erg aanraden!)

©2 Stage Entertainment

#5 Thomas Cammaert
De verlegen Vlaming… maar was dat wel echt zo? Aan het einde werd duidelijk dat Thomas helemaal niet alles zo spannend vond maar volop aan het bedriegen was. Zijn maatje Diederik Jekel had ie altijd zo’n lol mee… maar meer om de boel op te houden dan voor de gezelligheid. Hij wist zich ook goed te verschuilen achter de catastrofe die Jochem van Gelder heet, waardoor hij alle aandacht kreeg.

©RTL

#4 Dennis Weening
Het rotjong… Alles is leuk en maar een spelletje als je Dennis Weening bent. Of een goeie Mol. Nooit werd hij verdacht omdat het zo bij zijn persona paste. Lachen, gezelligheid en oh ja af en toe geld verdienen. Maar dat eigenlijk ook niet. Iedereen had alleen maar ogen voor de andere kandidaten tot in de finale Edo Brunner eindelijk doorhad dat Dennis al sinds het begin iedereen bedroog.

©RTL

#3 Susan Visser
Het lieve moederfiguur… Wat was de casting goed in dit seizoen, want de Mol had nog nooit een duidelijke moederfiguur gehad. Susan Visser ontfermde zich over iedereen, troostte je als er weer een opdracht verkeerd ging en bij haar kon je terecht om even gezellig te kletsen. Te laat had iedereen door dat ze dat allemaal deed om niet verdacht te worden, zodat ze undercover alles kon blijven verpesten.

©Quality Bookings

#2 Jan Versteegh
De fanatieke jonge hond… In een spelletje wat de laatste paar jaar steeds meer is gaan draaien om jokers, vrijstellingen, “je verdacht maken” en als een gamebot zo ver mogelijk komen is het fijn om te zien dat sommige mensen het ook nog echt naar hun zin hebben. En dat gebruikte Jan nou precies als dekmantel om ondertussen het spel te saboteren. Met uitstekend resultaat.

© Annemiek van der Togt

#1 Milouska Meulens
Het domme wicht… Voor een journalist leek ze elke opdracht toch wel echt heel dom te zijn. Maar omdat Wie Is De Mol nog redelijk in de kinderschoenen stond had nog nooit de Mol echt zo gemanipuleerd als Milouska. Ze zette haar reputatie volledig aan de kant en heeft alle regels voor toekomstige Mollen geschreven. Het spel heeft alles te danken aan hoe zij het spel speelde en hoe Frederique Huydts haar ontmaskerde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten