Netflix update week 27-2020

netflix
©Netflix

Er zijn afgelopen week 105 nieuwe titels toegevoegd, waaronder

Drama: Mary Kom, Bombay Tailes, Special 26, Margarita with a Straw, Inkaar, Over Water (seizoen 2), Cable Girls (seizoen 5), Dragon: The Bruce Lee Story, The Coureages Heart of Irena Sendler, Queen of the South (seizoen 4), Catch Me If You Can, Grease, Scarface, Scent of a Woman, Homemade, The Best Man Holiday, Under the Riccione Sun, Little Women, Adú.

Actie: Madras Cafe, Shaitan, The Equalizer, Escape from Alcatraz, Total Recall, Children of Men, Hellboy II: The Golden Army, Spartacus, Warrior Nun (seizoen 1), Mystic Pop-up Bar (seizoen 1), RED, The Hunt For Red October, Journey 2: The Mysterious Island, Into the Storm, Hudson Hawk, San Andreas, Hot Fuzz, Gladiator, Robin Hood, Miami Vice, Public Enemenies, Twister, Ali Baba ve 7 Cüceler, Back to the Future, Back to the Future Part II, Snow White and the Huntsman, Ride Along, Drishyam, Donnie Brasco.

Thriller/horror/sci-fi: JU-ON: Origins (seizoen 1), Modus (seizoen 1), Dicte (seizoen 1), Red Dragon, The Unborn, The Possession, Trollhunter, Insidious: Chapter 2, Gotham (seizoen 5), Wrecked, Karppi (seizoen 2), Daylight, Insidious: Chapter 3, The 100 (seizoen 7, aflevering 6), Snowpiercer (seizoen 1, aflevering 7).

Anime: BNA (seizoen 1), Fullmetal Alchemist (seizoen 1).

Komedie: How to Lose a Guy in 10 Days, Tanu Weds Manu, Queen, OMG: Oh My God, Aiyyaa, Pyaar Ka Punchnama 2, Forgetting Sarah Marshall, Desperados, Along Came Polly, Major Payne, The F**k-it List, Ted, Sjakie en de Chocolade Fabriek, A Cinderella Story, Macgruber, Pitch Perfect, Nitro Circus: The Movie, The Blues Brothers, The Holiday, It’s Kind of a Funny Story, Pek Yakinda, You, Me and Dupree, Identity Thief, The Big Lebowski.

Kinderen/familie: The Baby-Sitters Club (seizoen 1), Puppy Patrol (seizoen 1), Hachi: A Dog’s Tale, All Stars, Chico Bon Bon (seizoen 2), De Avonturen van Bruintje Beer (seizoen 1), Teen Titans Go! (seizoen 5), Hotel Transsylvanië, How the Grinch Stole Christmas.

Docu: El Límite infinito.

Overig: Southern Survival (seizoen 1), Thiago Ventura: Pokas, Unsolved Mysteries (seizoen 1), Say I Do (seizoen 1), George Lopez: We’ll Do it for Half.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten