De dames van Selling Sunset, geranked op hoe graag wij een huis met hun willen kopen

Seizoen 3 van reality hit Selling Sunset is onlangs op Netflix verschenen. Ik zal eerlijk toegeven, ik ben pas laat met deze serie begonnen maar ik ben nu 100% invested. Het is een fascinerend programma over een makelaarsbureau gerund door een creepy tweeling en de knappe dames waarmee zij zich laten omringen. Maar waar gewerkt wordt is drama en Selling Sunset zit er vol mee. Dus als je een fan bent van dure huizen kijken en reality drama, dan is dit je show!
Voor dit artikel willen we een kijkje nemen naar de hoofdrolspeelsters en ranken we ze van laag naar hoog hoe graag we een huis van ze zouden kopen.

©Twitter

Davina
De onbetwiste villain van de serie. Er komen een heleboel lelijke woorden omhoog, maar de boodschap zou duidelijk moeten zijn: we zouden NOOIT met haar willen samenwerken. Achter die lege blik en brede glimlach verbergt ze een gemene persoonlijkheid, die bijvoorbeeld roddelt over haar collega’s en ze dan vervolgens compleet voor de bus gooit als ze geconfronteerd wordt. En dan is nog de punt van de ijsberg.

©Twitter

Amanza
Amanza werd in seizoen 2 aan de cast toegevoegd en brengt een beetje kleur in het gezelschap. Daarnaast neemt ze ook een hoop onnodig drama met zich mee, is ze altijd te laat en het feit dat ze pas net is begonnen als makelaar geeft ons toch net iets minder vertrouwen om haar ons nieuwe huis te laten regelen.

©Twitter

Heather
Met Heather een huis kopen zouden we niet zozeer niet doen vanwege haar persoonlijkheid, maar meer haar professionaliteit. Eén van de eerste dingen die je haar ziet doen is de staging van een huis verpesten omdat ze zo nodig met haar long distance vriend moest bellen. Ze zal vast aardig zijn en lijkt over de seizoenen heen beter te worden, maar we slaan haar toch maar over.

©Twitter

Chrishell
Oh Chrishell.. de soapster die haar roeping vond als makelaar. Ze lijkt dingen graag goed te willen doen en dat werkt zeker in haar voordeel. Ze lijkt ook niet heel goed te zijn in haar werk, wat in haar nadeel werkt. Een “meh” persoonlijkheid kan je ver brengen, maar wij zouden niet snel met haar huizen gaan kijken. Als het sterkste wat je kunt doen een clapback op twitter is dan slaan we wel over.

©Twitter

Mary
Als Davina de duidelijke villain is, dan is waarschijnlijk Mary de duidelijke heldin. Ze heeft het privé goed voor elkaar met een knappe boytoy die net zo oud is als haar zoon. Op het werk gaat het ook goed, maar de (werk)relatie die ze met haar baas (EN EX VRIEND!!) heeft is voor ons iets te creepy. Focus je op ons huis, niet je baas please.

©Twitter

Christine
You either love her or hate her en wij vallen absoluut in team LOVE HER. Ze is direct, weet wat zij wil maar nog belangrijker, weet wat haar klanten willen. Onze droom is om met haar huizen te kijken en daarna naar een enorm extravagant feestje gaan wat zij heeft georganiseerd. Wie anders regelt zebra’s en vuurdansers voor een verjaardag?

©LinkedIn

Maya
De clear favorite van Nerd13! Ze is onproblematisch, is goed in haar werk en lijkt naast makelaardij ook een interesse in woningbouw te hebben, wat haar een pluspunt boven de rest van het team geeft. Ze heeft een hilarisch accent, is zakelijk ingesteld maar lijkt ook open om te lachen. Maya, verkoop ons een huis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten