5 dingen waarvoor je echt op Twitch moet kijken

YouTube is tegenwoordig bijna niet meer te gebruiken door de toevoeging van honderden advertenties, maar ouderwets tv kijken is misschien ook niet meer van deze tijd. Mag ik Twitch aanbevelen? Het streamingplatform waar voor iedereen wel iets te vinden is. Dit zijn vijf dingen die je echt eens moet bekijken:

©Wikipedia

Politiek nieuws
In de mainstream media wordt het nieuws objectief gebracht, maar wat als je iemand met een meer uitgesproken mening wilt horen? Mensen als Hasan Piker bespreken het nieuws, maar hoeven zich niet aan regels te houden als “niet schelden” of “journalistieke objectiviteit”. Let dan ook wel op dat je een goed iemand volgt en niet een of andere nepnieuws spuier!

©Epic Games

Gaming content
Hoe vaak zie je mensen het nou over games hebben op tv? Eigenlijk nooit. Vrees niet: op Twitch is altijd wel iemand aan het streamen met jouw favoriete game. Het was waar Twitch bekend mee is geworden, mensen die gamen en tegelijk interactie met de chat hebben. Het kan van intense actie gaan (denk aan Tekken of Fortnite) tot aan lekker relaxend (bijvoorbeeld de stadbouwer sim Cities Skylines)

Arts & crafts
Over relaxend gesproken, soms kan het super ontspannend zijn om met chille muziek lekker te tekenen. Op Twitch vind je genoeg kunstenaars die live tekenen, schilderen, 3d ontwerpen of wat je nog meer kunt bedenken. Kijk eens een stream als je beter wilt worden en vraag om tips! Ik kijk graag naar tekenaars, het geluid van potlood op papier is een extra bonus.

Just Chatting
Als je op zoek bent naar gewoon nieuwe mensen om mee te kletsen, zoek eens door de Just Chatting categorie. Genoeg streamers daar die er hun doel van hebben gemaakt om met mensen te praten, maar dan online. Er is altijd wel iemand die jij interessant vindt!

Koken
Ik ben zelf niet de beste kok, maar soms helpt het om een kookstream aan te zetten en letterlijk een kijkje in andermans keuken te nemen. Over de hele wereld kijken mensen bij elkaar mee en er is altijd iets te leren. Of in mijn geval… ik zet het aan terwijl ik een magnetron maaltijd opwarm, maar het voelt alsof ik leer 😉

Fan van Twitch? Volg ons op twitch.tv/nerd13com. Ik speel nu voor het eerst Dark Souls: Remastered en deel graag mijn ervaring!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook wij maken gebruik van cookies. Lees even verder als je daar meer over zou willen weten. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten